torsdag den 15. september 2011

Havregrød med hindbær og kanel

Havregrød med hindbær og kanel
Dette her må være min blogdebut omkring morgenmad, fordi jeg meget er vanemenneske om morgenen med enten yoghurt eller havregrød med frugt, for så fungerer jeg bare så godt de efterfølgende timer. Om torsdagen skal jeg ofte først møde over middag, så jeg har lidt bedre tid om morgenen - ikke bare til at lave morgenmad, men også til at overveje, hvad jeg skal lave. (Specielt det med valgmulighederne giver mig ofte mange problemer, fordi der er så mange ting, jeg altid gerne vil lave :-b)
Morgenmaden tog dog ikke lang tid, og det kræver ikke en mesterkok (faktisk ingen kok), men hvor blev den skøn og mættende. Jeg tilføjede kanel for at give et skønt pift, og så er kanel også et af de krydderier, der sætter fut i forbrændingen, og det er da ikke så ringe fra morgenstuden. ;-)

Ingredienser:
1 dl havregryn (35 g.)
1½ dl vand
70 g frosne hindbær
½ tsk. kanel

Fremgangsmåde:
Hvis hindbærerne er frosne opnås de i mikroovnen i ca. 1½ minut. Derefter sættes havregryn og vand i mikroovnen i 55 sekunder. Bærerne og kanel drysses over og vupti - morgenmaden er serveret.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at få en lignende morgenmad i morgen :D

    SvarSlet
  2. Du fik en nice madpakke og varm te serveret i stedet for :) Og dejlige boller :)

    SvarSlet