Dejlig muffin med et lille hindbær på toppen |
Ingredienser (ca. 16 stk.):
Saften af 2 appelsiner (ca. 200 g.)
50 g. mælk
2 æg
50 g. smør
50 g. yoghurt natural/fromage frais
25 g. honning
200 g. hvedemel (evt. lidt mere fandt jeg ud af)
65 g. sukker/rørsukker
2½ tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
1/4 tsk. salt
115 g. chokolade
115 g. hindbær el. andre bær
Fremgangsmåde:
Pres appelsinerne og bland herefter mælk, æg, honning, smeltet (afkølet) smør samt yoghurt her. Pisk det sammen.
Bland herefter de tørre ingredienser i en anden skål (dvs. mel, sukker, bagepulver, natron og salt).
Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og bland sammen. Tilsæt herefter hakket chokolade og hindbær.
Fordel massen i ca. 16 muffinsforme.
Bag kagerne i en varmluftsovn på 200 grader i ca. 20 minutter.
Energiindhold: ca.1200 kJ pr. 100 g.
- En muffin vejer ca. 50 g. = 600 kJ
De faldt desværre lidt sammen, så jeg tror, der skal mere mel i næste gang. |
Hej Smølfine. dejlige muffins. jeg havde kun blåbær og de kan også bruges, som du skriver. Lisbet
SvarSletMmm, de smager også dejligt med blåbær i hvert fald :)
SvarSlet