torsdag den 29. september 2011

Koteletter i fad med banan-karry-duttelut og ris

Dejlig nem aftensmad, som blev værdsat vældig meget herhjemme.
Igen et bevis på at oprydning i køleskabet ikke behøves være kedeligt. Derfor blev fire fadkoteletter spicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang ris dertil. En fantastisk måde at få brugt de modne bananer i frugtskålen til andet end banankage. (Selvom banankage er fantastisk, har vi jo ikke godt af at få det hele tiden ;-b)


Ingredienser:
4 fadkoteletter
1 tsk. timian
Saft af ½ citron
Salt og peber
4 letmoste bananer
1 fed hvidløg
1 tsk. karry
Saft af ½ citron
Evt. 2 spsk. kokosmel
Ris

Fremgangsmåde:
Bland saften fra ½ citron med timian, salt og peber i en pose og kom kødet heri, hvorefter det trækker ½ time, eller hvor lang tid man lige har tid til.
Steg herefter kødet på en pande 2 minutter på hver side og læg det i et ovnfast fad.
Mos bananerne og bland dem med karry, hvidløg samt saft af ½ citron. Kom det herefter på panden og steg et par minutter, hvorefter der krydres med salt og peber. Mosen fordeles nu oven på kødet, og det sættes i ovnen på 200 grader varmluft i 20 minutter. Drys evt. med kokos, og giv det et par minutter mere i ovnen, indtil overfladen er brun.
Serveres med ris.

Opskriften er fundet på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside og er oprindeligt med kylling i stedet for kotelet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar