Squash-/gulerodsmuffin med et lille stykke chokolade på :-) |
Jeg fandt mest inspiration i denne opskrift, men jeg reducerede dog lidt i rosiner og nødder og ændrede lidt på nogle andre ingredienser, så det passede til mit køleskab. Mine ingredienser kommer nu:
Ingredienser (ca. 20 muffins):
2 æg
30 g. brun farin
1½ dl skummetmælk (jeg havde dog kun 60 g., så jeg tilsatte 100 g. cultura natural yoghurt)
100 g. fromage frais 0,3 %
Dejligt svampede |
½-1 tsk. kanel
1 tsk. revet muskatnød
½ tsk. salt
150 g. grahamsmel
100 g. hvid hvedemel
1 squash (ca. 325 g.)
2 gulerødder (ca. 175 g.)
25 g. hasselnødder
30 g. rosiner
Fremgangsmåde:
Æg, brun farin, mælk, fromage frais og olie blandes sammen og piskes godt.
Derefter tilsættes alle de tørre ingredienser lidt efter lidt og piskes. Til sidst tilsættes revet squash og revne gulerødder samt rosiner og hakkede nødder.
Dejen kommes i muffinsforme (ca. 20) og bages ved 200 grader varmluft i 20 minutter. (20 - 200 - 20 - det burde da være til at huske). Derefter er det bare at sige "mmmm" ;-)
Energiindhold: ca. 700 kJ pr. 100 g.
- En muffin vejer ca. 50 g. = 350 kJ
Hey dér, Smølfine, super overlækre, svampede og nærmest sunde muffins! Greaaaat! Tak for det og tak for pladsen på din blogrulle :)
SvarSletCute blog, den vil jeg lige holde øje med :)
Kh
Natalie
Hej Natalie!
SvarSletMange tak, hold endelig øje. Jeg synes, din blog er super god, så jeg kan slet ikke lade være med at holde øje med den. :-)
Kom endelig med kommentarer, hvis du har fif til noget på min blog :-)
- Maria