Lækre After Eight cookies |
Ingredienser (10 store cookies):
120 g. blødt smør/becel
100 g. rørsukker
1 æg
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
75 g. havregryn
65 g. After Eight (8 stk.)
65 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Pisk smør/becel, sukker og æg luftigt med et piskeris. Pisk mel og bagepulver i. Rør herefter hakket chokolade, havregryn og After Eight brækket i stykker i dejen. Sørg for at have blandet det hele godt. Brug herefter 2 skeer til at sætte cookies på en bageplade og mas dem lidt ud. Hav god afstand! Lav dem dejligt store! :-)
Bag cookies ved 180 grader varmluft i 12-15 minutter (mine fik 15), indtil de er gyldne og gennembagte. Lad dem afkøle lidt og flyt dem herefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt der.
Energiindhold: ca. 1750 kJ pr. 100 g.
ÅHHH, kager med min yndlingschokolade!! Det er en "must try"......uhmmmmmm, hvor ser de gode ud!
SvarSletJeg kan fortælle dig, det ER en "must try". De blev virkelig gode, og desværre er vores kagedåse allerede tom, så jeg overvejer (schhh) at lave en portion mere ;-)
SvarSletHov hov! Så forventer jeg at få en invitation næste gang de står på menuen!:)
SvarSletEllers står de bare på menuen, når du får en invitation næste gang ;)
SvarSletJeg kan næsten ikke vente med at komme i gang- har "desværre" gang i op til flere ting til Mortens aften, så det må lige komme i kø- men her i weekenden må mig og kæresten (som også elsker After Eight)da helt klart afprøve den! Tak for opskriften :-)
SvarSletDe kan godt anbefales! Måske du vil tage en med til mig, hvis de ikke allerede er spist? :)
SvarSletSara: det er også godt at have noget rart at se frem til i weekenden :) Og velbekom da, jeg håber, du kan lide min blog.
SvarSletJakob: "I will bring you cookies!" :)
SvarSletKære Smøfine, Du har ret. Kan bestemt godt lide din blog og har også meldt mig som fast læser :-)
SvarSlet