tirsdag den 15. november 2011

Joe and the Juice sandwich á la Smølfine

Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern
48 kr. for en sandwich er altså en del, men jeg prøvede en sandwich fra Joe and the Juice i København, og den var også rigtig god. Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (og til middagsmad i dag), og det lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten. Jeg lavede en sandwich med tunmousse og avocado og "toastede" den i mit vaffeljern, fordi jeg ikke er ejeren af et rigtigt toastjern. Det havde også kun sin charme, at det var vaffeltern på sandwichen, så hvorfor have flere køkkenting, når vaffeljernet kan have multifunktion. :-D

Ingredienser:
Tunmousse (til mere end 4 sandwich i hvert fald):
2 dåser tun i vand
2 dl fromage frais 0,3 %
20 g. let mayonnaise
1 tsk. sambal oelek
Salt og peber

Resten af sandwichindholdet:
1 avocado
Her kan man rigtigt se ternene.
Groft toastbrød

Fremgangsmåde:
Tun drænes for vand og røres sammen med fromage frais og mayonnaise. Den smages herefter til med sambal oelek samt salt og peber.
Moussen fordeles på den ene skive brød, og der lægges 3-4 skiver avocado ovenpå. Den anden skive brød puttes ovenpå, og sandwichen er klar til at komme i vaffeljernet/toastjernen. Tadaaa, et styks hjemmelavet Joe and the Juice sandwich for noget mindre end 48 kr. :-)

Energiindhold: 1 sandwich med 70 g. tunmousse og 25 g. avocado samt to skiver brød = ca. 1200 kJ

4 kommentarer:

 1. Super med en sådan opskrift! Jeg skal helt sikkert lave en omgang tunmousse i aften, så der er til frokosten imorgen!

  SvarSlet
 2. Jeg håber, det bliver godt. Vores var i hvert fald smadder gode, og det minder mig da om, at jeg snart skal lave det igen :D

  SvarSlet
 3. Skønt, det vil jeg prøve nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke en fantastisk ide at spare 50 kr. :D Vi har i hvert fald lavet den flere gange, og det er bare så nemt.

   Slet