mandag den 6. februar 2012

Peberbøf med pikant salsa

Pikant salsa på toastbrød med lækker peberbøf.
Uhm, I skal lige have et lille indlæg om en af weekendens middage herhjemme, selvom jeg har blogget om Jamie Olivers pikante salsa tidligere. Denne gang kom der dog en skive ristet toast under, så det var en bruschetta. Salsaen har en utrolig god og lidt stærk smag, og jeg blev instrueret i at lave en ordentlig portion, så der også var til mad dagen efter til alle måltider, ønskede Jakob :-)
Opskriften er den samme som her - denne gang brugte jeg blot kun grønne chilier og en grøn peberfrugt i stedet for en gul samt undlod agurken, fordi jeg havde glemt at købe den. Salsa/bruschetta blev serveret med en lækker peberbøf. Bruschetta blev dagen efter brugt som en lækker og sund forret. Uhm, nyd de gode billeder, men savl ikke ned i tasteturet. ;-)

2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert med pikant salsa- Jeg har tildelt dig en blog award, se mere på min side :-) God weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Sara, det er jeg virkelig glad for :)

      Slet