lørdag den 4. februar 2012

Kyllingefilet med kokosmælk, chili, ingefær og karry

Nogle gange skal det gå hurtigt, men man vil alligevel også gerne have noget sundt og mættende med brug af de ting, der nu engang befinder sig i køleskabet. Den anden dag blev det til en nem karryret med en masse godt som chili og ingefær, så det fik en rigtig god smag. Nem og god hverdagsret :)

Nem og mættende karryret med kylling og grøntsager


Ingredienser:
Kyllingefilet ca. 250-300 g.
Salt og peber
1 frisk rød eller grøn chili
2 tsk. olie
1 tsk. karry - eller efter smag
5 cm. frisk ingefær
1 lille dåse kokosmælk, 1,6 dl.
1 dl. bouillon
Ca. 500 g. grøntsager evt. en pakke fra frost fx sukkerærter, gulerødder, rødløg, vandkastanjer etc.
Ris

Fremgangsmåde:
Sæt risene i gang med at koge.
Fjern kerner fra chilien og hak fint. Skær kyllingefiletterne i mundtrette stykker. Varm da olien i en wok ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. 1 minut. Kom kødet på panden og steg på begge sider. Tilsæt revet ingefær og chili. Tilsæt da de resterende grøntsager, som er skåret i store tern eller stave, hvis det ikke er en pose fra frost og vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over og lad det koge ved svag varme i ca. 6 minutter, så kødet er gennemstegt. Smag til med salt, peber og evt. mere karry.
Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar