Nem og mættende karryret med kylling og grøntsager |
Ingredienser:
Kyllingefilet ca. 250-300 g.
Salt og peber
1 frisk rød eller grøn chili
2 tsk. olie
1 tsk. karry - eller efter smag
5 cm. frisk ingefær
1 lille dåse kokosmælk, 1,6 dl.
1 dl. bouillon
Ca. 500 g. grøntsager evt. en pakke fra frost fx sukkerærter, gulerødder, rødløg, vandkastanjer etc.
Ris
Fremgangsmåde:
Sæt risene i gang med at koge.
Fjern kerner fra chilien og hak fint. Skær kyllingefiletterne i mundtrette stykker. Varm da olien i en wok ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. 1 minut. Kom kødet på panden og steg på begge sider. Tilsæt revet ingefær og chili. Tilsæt da de resterende grøntsager, som er skåret i store tern eller stave, hvis det ikke er en pose fra frost og vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over og lad det koge ved svag varme i ca. 6 minutter, så kødet er gennemstegt. Smag til med salt, peber og evt. mere karry.
Serveres med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar