søndag den 12. februar 2012

Blogaward til Smølfine

Dadaaa, andre kan lide min blog :)
Hold da op, så har jeg fået en blogaward af Sara, som jeg er utrolig glad for. Da jeg fik den, tænkte jeg: "Hmm, blogaward - hvad er det nu lige det er, udover at det jo lyder meget nice, for så meget "blog-erfaring" har jeg ikke." Nu har jeg så fundet ud af, at det er en lille ros til bloggeren, der får den. Det er jeg virkelig glad for, da det må betyde, at der faktisk er andre end mig selv, der synes, min blog er fin. Tak for det Sara.
Dertil vil jeg gerne lige sige til alle I andre, at jeg altid er åben for kritik, ros og kommentarer, for jeg elsker hver gang, der er nogen, der har lyst til at skrive en lille ting til mine indlæg, så hvis I føler for det, gør det endelig.
Derudover er det også en måde at gøre opmærksom på andre blogs til andre, og det vil jeg da gøre igennem min blogaward, da awarden nemlig giver mig 3 opgaver:


       1) Linke til award giveren samt vise awardbilledet
       2) Give awarden videre til 5 andre bloggere med 100 eller færre læsere
       3) Svare på de 5 nedenstående spørgsmål

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte at blogge, fordi jeg var begyndt at kigge en del på andre madblogs, selv elskede at lave mad og egentlig synes, det kunne være ret sjovt at dele nogle af mine madoplevelser og andet med andre. Derfor foreslog min kæreste, at jeg da selv skulle prøve at lave en blog og hygge mig lidt med det. Nu kan jeg så sige, at JA jeg har hygget mig meget med det efterfølgende, så tak til Jakob for det gode forslag. :-)

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger hovedsageligt nogle forskellige madblogs, som, jeg synes, er sjove og inspirerende. Dertil elsker jeg madblogs med fantastiske billeder, og jeg ville nogle gange ønske, at jeg gav mig lidt bedre tid til at tage geniale billeder, men det er nogle gange svært at vente med at spise maden.

3. Favoritfarve(r)?
Grøn og pink, hvilket vores hjem også afspejler :-)


4. Favoritfilm?

Uh, der er mange gode film. Engang var jeg helt fjollet med pigefilm, men det er blevet lidt mere moderat nu. For øjeblikket er jeg helt vild med "Sherlock Holmes - Skyggespillet", som Jakob og jeg så på vores 3½ års dag i biografen for knap en måned siden. Det var virkelig GOD!


5. Hvilke lande drømmer du om, at besøge og hvorfor?
REJSER = det er lige mig! Jeg elsker at rejse og planlægger hele tiden alle de steder jeg gerne vil besøge. Både når jeg får flere penge og lige nu. Til sommer overvejer vi at tage til Nepal, og det vil jeg vildt gerne. Derudover kan jeg da bl.a. nævne: Indien, Australien, New Zealand, Island, Grønland etc. etc.
Jeg synes, det er vildt spændende at rejse, og jeg slapper af på en helt anden måde. Det er fantastisk at opleve andre kulturer og være hjemmefra, hvor de daglige pligter ikke presser på. Hvis der var bedre jobmuligheder for en jurist i udlandet, kunne det også give spændende muligheder. :-) 


Dertil skal jeg også anbefale nogle andre blogs, og det vil jeg da gøre:

6 kommentarer:

 1. Jeg kan super godt lide din blog!!! :)
  Jeg følger den, fordi jeg faktisk synes du er god til at tage fine billeder!
  Tjek gerne forbi mig ;)

  // Freja

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusinde tak Freja. Det er jeg virkelig glad for. Jeg har dog ikke selv æren for alle billederne, min kæreste er "fotonørd", så han er også med af og til :)
   Du har også nogle rigtig fine billeder, synes jeg. Jeg har været en tur forbi dig. ;)

   Slet
 2. Den pris har du fortjent... jeg kommer tit forbi, men får nok desværre ikke kommenteret så meget, som jeg gerne ville...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor det er sødt sagt af dig, det er jeg meget glad for :) Jeg er glad for de kommentarer, som du giver mig. Det er altid så dejligt :)

   Slet
 3. Tillykke med blogawarden, den ser ud til at være fortjent! Jeg har først set din blog i dag, men det bliver bestemt en jeg vil kigge ind til jævnligt ;O)

  Tak for awarden og for du giver mig mulighed for at kigge med...

  Må pennen være med dig

  Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det Kristina og i lige måde :)

   Slet