søndag den 12. februar 2012

Ruggrød med himmelsk, cremet banana

Min absolut favorit morgenmad for tiden er ruggrød med moset banan og lidt honning. Det smager virkelig skønt, er nemt og mættende. Det må I prøve - det holder hele vejen. Det er ikke den store videnskab, men I skal da lige have ingredienserne og fremgangsmåden alligevel, så ingen kan undgå at lave denne morgenmad i morgen tidlig. ;-)
Så er der serveret, lækkert og mættende.
Ingredienser (1 portion):
1 dl. ruggryn (eller havregryn)
1½ dl. mælk eller vand (den bliver mere cremet med mælk, men vand kan spare lidt kalorier, så jeg veksler lidt, efter hvor meget jeg skal forkæles)
1 banan
½-1 tsk. honning

Fremgangsmåde:
Gryn og mælk/vand hældes i en skål og gives ca. 1-1½ minut i mikroovnen. Bananen skrælles (sjovt nok) og moses i grøden. Honningen røres rundt i grøden og smelter, så grøden bliver dejlig cremet og lækker. Velbekomme og uhm uhm... :-)

2 kommentarer:

  1. Uh, det tror jeg at jeg skal prøve, det lyder lækkert :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det kan du roligt gøre Birthe, jeg er i hvert fald helt vildt fan for tiden, og det er der også andre herhjemme, der er :-)

      Slet