søndag den 15. maj 2011

Stilhed før storm i blogland

Jeg ved godt, der har været lidt stilhed på bloggen de sidste dage, men jeg har ikke fået kokkereret det vilde eller haft andre gode historier. Den har mest stået på klassiske retter som æggekage og tortilla wraps med oksekødsfyld, og så jeg har arbejdet en del med bachelorprojekt - men nu er det også færdigt. :-) Når jeg har holdt fri efter projektskrivning, havde jeg mest lyst til at give den gas med at løbe eller steppe, så derfor blev spændende madlavning nedprioriteret lidt.

I dag har jeg så taget revanche og haft store hygge-trænings- og bagedag, så nu har jeg endelig noget at dele med jer allesammen.
Jeg gik amok med træning i morges med en omgang Stram Op og Step 1½ i Fitness World. Da jeg så kom hjem, lokkede Jakob mig med ud på en løbetur i regnvejr, selvom jeg er meget skeptisk over for regn, men det viste sig at være super hyggeligt, og der regnede kun lidt heldigvis. Jeg må nok indrømme, at jeg var lidt "brokke", før jeg blev overtalt, men jeg har indset, at jeg altid er glad for at lade mig overtale. :-) Med en god start på dagen og tre omgange motion inden frokost, skulle det nok blive en god dag. Min plan var at gå bage-amok, for hvad er hyggeligere end at bage i regnvejr. Det blev til banan- og karamelkage á la Fairtrade og pirogger med kødfyld á la rester. Jeg smider lige opskrifterne i nogle andre indlæg. :-)

Konklusion på dagen: søndag er en dejlig dag - selv i regnvejr!

2 kommentarer:

  1. hold op du har været aktiv :) jeg nappede bare en enkelt time i mit eget selskab i fitnessworld i dag. åhr du er heldig du er færdig med bachelor ;) vi klør på ind til den 26. maj

    SvarSlet
  2. Det er også dejligt at være færdig med det, men desværre begynder eksamenslæsningen allerede i morgen. :)
    En time i eget selskab i fitness er da heller ikke dårligt. Jeg gik også bare lidt amok, fordi jeg havde overskud og tid i dag, og så er det så rar en følelse :)

    SvarSlet