søndag den 8. maj 2011

Kyllingefrikadeller med kartofler

Min mors opskrift siger godt nok kalkunfrikadelle, men mine bliver altså med hakket kyllingekød i stedet for, og det er også fortræffeligt :-) Vi fik frikadellerne sammen med en omgang kartoffelmos, og så var der endda også frikadeller til frokost næste dag.
Meget kreativt billede med Jakobs ketchup blandet med all-around krydderi :)

Ingredienser:
450 g. hakket kyllingekød 3-6 %
Ca. 200 g. revet kartoffel
1 æg
2 spsk. mel
½ dl skummetmælk
1 løg (størrelsen afhænger af, hvor meget man er til løg)
Salt, peber og revet muskatnød

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blandes sammen og røres godt sammen. Det stilles herefter i køleskabet i ca. ½ time, inden frikadellerne steges i lidt olie.
Meget nemt og meget godt!

Energiindhold: ca. 535 kJ pr. 100 g.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar