fredag den 7. oktober 2011

Sundhed - here I come (minus cupcakes til Lyserød Lørdag)

Uha, hvor vi været slemme til at være usunde derhjemme det sidste stykke tid. Vi laver super sund mad - morgen, middag og aften, men så sniger der sig bare altid lige noget "hyggeligt" ind imellem alle de sunde måltider, og det skal altså være slut nu, for det er blevet en dum vane. Kender I det? Sund mad og usunde mellemmåltider eller bare usundt mellemmåltid efter aftensmad? Selvfølgelig skal der være plads til "hyggelige/usunde" ting, men nogle gange bliver det også lidt for meget, og jeg (vi) har det bare så meget bedre, når vi har en sund hverdag og kun "skejer ud" en gang imellem.
Derfor besluttede vi os for i går aftes, at nu skal vi altså være lidt bedre til at holde den sunde kurs, når vores hovedmåltider nu altid er super sunde. Bum, aftale, slut! Det er altså en dum vane, at der altid skal spises, når der hygges. Jeg er dog lidt ærgerlig over, at det betyder, at jeg skal lade være med at bage kager det næste stykke tid, for det er nu så hyggeligt, men så må jeg bage nogle boller i stedet for. :-)


(Men jeg har dog en aftale med en veninde i morgen om at tage ind og købe cupcakes til Lyserød Lørdag i Aalborg, og min nu sunde beslutning skal dog ikke forhindre dette, for de cupcakes og deres støtte til et godt formål, har jeg kendt til længe, men den ene undtagelse åbner ikke op for andre!)

2 kommentarer:

  1. Jamen vi glæder os da til at se dig på Nytorv i dag :) En usund beslutning som støtter et godt formål skal der være plads til.

    SvarSlet
  2. Helt sikkert, det var også det, jeg tænkte. :-) Jeg glæder mig i hvert fald til at smage dem og håber, at I får solgt en masse.

    SvarSlet