Opskriften på kartoffel-/grøntsagspandekager er i et af mine tidligere indlæg, selv om jeg brugte lidt flere gulerødder denne gang. (Pffft...Hvis grøntsagerne forresten rives i god tid, tager det kun et splitsekund at stege pandekagerne)
Meget lækkert - kan klart anbefales. |
Ingredienser
Ca. ½ dl. jomfruolivenolie
Ca. 1 spsk. brun farin
Ca. 1 tsk. honning
2 tsk. paprika
1 tsk. Karry
Salt og peber
Fremgangsmåde
Bland det hele i en plasticpose og fordel marinaden godt rundt i posen.
Skal trække i køleskabet i mindst ½ time - gerne flere timer, hvis man har tid til det. Mine kyllinger blev rigtig gode, og de havde endda kun trukket ca. 30-40 minutter.
Marinaden er også meget velegnet til grillretter til sommer :)
Det lyder super lækkert!
SvarSletJeg prøver den på grillen i aften :)
- Jeg har dog tilføjet et fed hvidløg.
Uh, det tror jeg også, det er rigtig godt :) Jeg håber, det smagte godt.
SvarSlet