Hurra, en gammel opskrift er genfundet fra hukommelsen og skal snart laves igen! :-)
Mmm, hjemmelavet karrydressing på kyllingesalaten. |
Ingredienser (1 portion):
Ca. 40-50 g. icebergsalat
Ca. 30 g. agurk
Ca. 30 g. vindruer
Ca. 80 g. stegt kyllingfilet skåret i mindre stykker
Man kan sagtens komme mere salat i, det vurderer man selv.
Fremgangsmåde:
Verdens nemmeste fremgangsmåde. Salat, agurk og vindruer snittes/skæres i mindre stykker. Kyllingfiletter skæres i mindre stykker og steges med krydderier på evt. chilikrydderi, salt og peber, indtil de er sprøde og gode. Kylling køler af og kommes i salaten.
Dertil karrydressing lavet af fromage frais 0,3 %, lidt sukker og lidt lagereddike samt karry efter smag. Uhm, brug den som forret eller lækker frokost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar