Uha, hvor brugte vi lang tid på at forsøge at tage et godt billede af den her, men det er altså svært at leve op til de billeder, som er i kogebogen, selv om jeg (vi) ufattelig gerne vil blive endnu bedre til at tage madbilleder - uden at maden når at blive helt kold :-) Hvis I har gode tips, så sig endelig til?
Den grønne suppe med laks og æble. |
Ingredienser:
1 liter vand
250 g. laks uden skind og ben
Grøntsagsbouillon til 1 liter vand
1 fed hvidløg
5 g. friskrevet ingefær
5-6 dråber fishsauce
250-300 g. frisk spinat
2-3 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset avocadoolie
1 æble
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bring vandet i kog. Skær laksen i store terninger, kom dem i gryden og lad vandet koge op igen. Læg så låg på, tag den af varmen og lad laksen trække i 15 minutter. Så skulle den gerne være kogt mør uden at være tør.
Fisk laksestykkerne op af vandet.
Tilsæt bouillon. Hak hvidløgsfeddet fint og tilsæt det med ingefæren og fishsauce. Bring suppen i kog igen. Skyl spinaten grundigt og kom den i gryden i ca. 1 minut, indtil den er faldet sammen. Blend suppen med olivenolie og smag til med salt og peber.
Skær æblet i fine skiver eller ringe, og vend dem med groft kværnet peber og ½ tsk. olivenolie.
Server suppen toppet med laksestykker og æble.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar