mandag den 4. februar 2013

Madplan uge 6


Efter inspiration fra nogle venner har vi bestemt os for at forsøge at lave en madplan i denne uge. Det kan være svært lige at planlægge, hvad man har lyst til at spise, men det er en god måde både at spare tid og penge på samt undgå impulskøb, som vi måske nogle gange er lidt fristet til. Madplanen er derfor sammensat og ser sådan ud:

Ugedag
Mandag
Ret
Madpandekager m. oksekød, guacemole og salat
Tema
Mexicansk
Tirsdag Congee med kylling fra Grød-kogebogen Grøddag
Onsdag Hot rød suppe med rugbrødscroutoner Suppe- og vegetardag
Torsdag Lasagne med laks og spinat Fiskedag
Fredag Jeg er til fødselsdag hos en veninde.
Lørdag Bøf eller kylling med Jakobs specielle salat Smølferne-style
Søndag Rester

Opskrifterne kommer selvfølgelig i løbet af ugen :-)

2 kommentarer:

 1. Det ser godt ud! Vi kørte også madplans-idéen, da vi sad lidt stramt i det i Kbh, og det er faktisk overraskende hvor mange penge, der kan spares hvis man også koordinerer det med supermarkedernes reklamer uge for uge, og ikke har noget imod at køre lidt rundt for at få de billigste varer :) Jeg glæder mig til opskriften på hot rød suppe med rugbrødscroutoner, det lyder lækkert!
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er på vej, og vi fik den i går i stedet for onsdag, fordi der var rester tilbage onsdag :) Den var smadder god, og det er virkelig en god ide at lave madplan, for så er man ikke så fristet til at skulle handle ind så ofte og købe alt muligt unødvendigt. Da Jakob dog drikker mere mælk, end én ko kan producere, har vi fundet ud af, at det ikke går kun at handle det ind én gang om ugen. Så meget mælk kan vores køleskab slet ikke rumme :D

   Slet