torsdag den 31. januar 2013

Anmeldelse Restaurant Mumbai, Aalborg

Endelig blev jeg færdig med 2 måneders intens eksamenslæsning sidste fredag. Det hele gik heldigvis smadder godt, og nu står den bare på speciale, og så er jeg klar til den rigtige verden. :-)

Da der var håndbold i fredags, havde vi håndboldaften efter eksamen og tog i stedet i Biffen, Nordkraft i Aalborg om lørdagen og fejrede det hele lidt. Vi så Jagten, som var fantastisk god og klart anbefalelsesværdig. Med en pose "Marianne-bolcher" i hånden (de er blevet en hel biograftradition) sad vi derfor i næsten to timer og fik helt ondt i maven af, hvor frygteligt det må være at blive anklaget for overgreb på børn, når man intet har gjort. Uha!

Logo Restaurant Den Anden Side

Efter filmen bestemte vi os for at få en bid mad på den indiske restaurant Mumbai, som ligger i Nordkraft i Aalborg. På skiltet udenfor stod der, at man kunne en menu med både forret og hovedret for 200 kr. - minimum to personer stod der. Det tolkede vi som om, at det kostede 200 kr. for to personer - der blev vi så lidt overrasket, da vi skulle betale, for det var pr. person! Der røg det overskud fra madkontoen. Øv, men informationen er hermed givet videre. Vi var lidt utilfredse med, at der intet sted stod pr. person og muggede lidt på vej hjem, men sådan kan det gå, og det var trods alt en hyggelig restaurant.
Vi sad og morede os lidt over, at de havde prøvet at gøre det indisk derinde, men det lykkedes sjældent at få den orientalske stemning helt op og ringe. Maden var udmærket, men ikke helt så "spicy", som vi blev vant til i sommer i Indien. Det var rigtig fint, at man fik lidt forskelligt, når man bestilte en menu, og der var også flere af retterne, som vi kunne genkende. Hvis man har lyst til indisk, er det faktisk det eneste sted i Aalborg, hvor der er indisk mad. Vi spiser ikke ude så tit, for så bruger vi ofte pengene på at købe noget god mad, som vi selv laver, så jeg tror nok, at vi begge blev enige om, at det var mange penge af vores madbudget på 2.250 kr. om måneden at bruge på én aften, men hvis man er "et-spise-ude-menneske", vil betale for det og har lyst til indisk, er Mumbai værd at prøve. Derfor skal vores "nærighed" på restaurantmad selvfølgelig lige tages i betragtning. Vi synes dog, at det var lige ærgerligt, at det ikke var  indisk og lidt farligt, men det er nok også svært at hamle op med de farlige ting og sager, vi oplevede i sommer :-)

Stjerner (pris, indisk spicyness, stemning og mad): 2,5 ud af 5
(Jakob siger 2, og jeg siger 3, for Jakob synes, det var ret dyrt og ikke nok indisk, så det vejer nok en del herhjemme.)

Vores menu bestod af følgende:
Forret:
Papadums, Vegetar Samosa og Onion Bhajis med Mango Chutney, Kokos-Koriander Chutney og sweet Chilisauce

Hovedret:
Chicken Tikka Masala, Beef Vindaloo, Rice, Raita og Naan brød

1 kommentar:

  1. øhh hvorfor tror I at der stod minimum 2 personer, hvis I havde været 3 eller 15 personer havde I så regnet med at det kun ville koste 200??

    SvarSlet