tirsdag den 19. juni 2012

Pasta con pollo e avocado

Nemt, lækkert, sundt og ualmindeligt mættende.


Avocado = FANTASTISK! Min læsemakker og jeg har haft lidt avocadoflip her i eksamensperioden, fordi Netto flere gange har haft tilbud på de største og lækreste avocadoer - kun 5 kr. pr. stk. Hvem kan sige nej til det - de er jo både sunde, velsmagende og har ikke mindst en dejlig grøn farve.
Men de skal jo også bruges, og det blev det i vores aftensmad i går - dejlig nem ret med pasta vendt i avocado med limesaft, krydderier og hvidløg sammen med krydret stegt kylling og champignon. Skøn aftensmad, som man dog skal passe på med ikke at overspise, da pastaen fylder noget mere i maven, når det er vendt i avocadoen og er sammen med kylling. Jakob fik i hvert fald overvurderet sin egen spiseevne :-)

Ingredienser:
2 stk. store avocadoer
Lidt limesaft
2 fed presset hvidløg
All around-krydderi
2 stk. kyllingebryst
Pasta
Champignon

Fremgangsmåde:
Mos avocadoerne og bland med presset hvidløg, limesaft og all around-krydderi.
Steg kylling i dit yndlingskrydderi og tilsæt til sidst champignon og lad det stege med ved svagere varme.
Kog pastaen imens, så det er klart, når den er færdig.
Vend da til sidst det hele sammen og spis løs (med måde).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar