Crunchy banankage, dejlig cremet, crunchy og ikke mindst med chokoladestykker. |
Kagen blev derefter båret med op til overboerne, som vi spontant inviterede os selv op til, fordi den ene havde gode Nepal-råd til os. Det var super hyggeligt, og da vi kom ned igen kunne jeg endda konkludere på min dej, der var sat over til mandelbrød med fennikel, at vi godt nok havde været deroppe et stykke tid, for viskestykket havde i hvert fald hævet sig en del over skålen. Uhh, hvor kommer vi forresten til at glæde os mere og mere til sommer, hvor vi drager af sted, når vi sådan hører (røver)historier om Nepal. :-)
Ingredienser:
200 g. hvedemel
100 g. müsli
100 g. sukker
1 spsk. bagepulver
2,25 dl. mælk
2 store æg
100 g. smagsneutral olie (eller smeltet smør)
2 mosede bananer
100 g. grofthakket mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker og bland det sammen, hvorefter skålen med det tørre sættes til side.
Hæld da mælk i en separat skål eller kande, og slå æggene ud i den. Pisk da blandingen sammen. Tilsæt olien/den smeltede smør og rør rundt. Put da de mosede bananer i sammen med den hakkede mørke chokolade og müsli.
Kom den våde blanding i den tørre blanding, og rør godt sammen.
Hæld dejen i en form (jeg brugte 1,2 liter 26 cm aflangt ovnfast fad).
Sæt kagen i ovnen i ca. 35 minutter ved 200 grader forvarmet varmluftsovn, og bag indtil den er gylden og hævet.
Uhm, dekorer eventuelt med smeltet chokolade, hvis du kan nå det, inden den er forsvundet.
Energiindhold: ca. 1325 kJ pr. 100 g.
Åh hvor ser den lækker ud! Må vist lige overveje, om det er den, jeg skal bruge mine to sidste æg på!
SvarSletDer er slet ingen tvivl noerrebro - dine sidste to æg skal bruges til den her kage :) Den er virkelig lækker, det er klart min nye "standardopskrift" på banankage.
SletHvad for en slags musli foretrækker du selv???
SvarSlet